Packa

Go kväll!
Ledsen för jätte dålig uppdatering under veckan;/ Iallafall just nu sitter jag och packar lite för Holland. Längtar skit mycket till cupen kommer bli super nice och sen när man kommer hem så är det påsk lov, gött! Idag har jag kollat på typ 5 filmer som jag har gjort de senaste 3 dagarna. Imon kommer jag inte lägga in så många inlägg, typ 1 max 2. Egentligen skulle jag spelat match och träna dans i mon men blir inte av, i och med att jag fortfarande är förkyld och vill inte riskera något innan cupen. På måndag kommer det rulla på som vanligt med inlägg skall försöka 3, 4 stycken iallafall. Puss god natt💋

Bad Teacher

God morgon!
Vaknade för en stund sen, än så länge har jag bara slängt i mig lite frukost. I går så hittade Anke en skit bra sida att kolla på grattis filmer som passar perfekt nu när man är sjuk. Sidan är inte olaglig den är nästan precis som voddler. Sidan hittar du här! Bloggar mer sedan för nu skall jag kolla på Bad Teacher.

Colombiana

Go kväll!
Har precis käkat lite och städat upp lite i rummet. Så nu skall jag bädda ner mig och kolla på Colomibana.

Blää

Forfarande sjuk :(
Börjar känna mig väldigt rastlös inget händer och jag kommer antagligen var sjuk i mon med. Har precis kollat klar på ett BigBrother avsnitt och det går inget bra på tv, så jag vet inte vad jag skall göra. Det har varit sjukt bra väder denna vecka så designen och hedern skulle igentligen varit klart nu. Men vädret håller nog i sig till nästa vecka, så då skall jag se till att Fanny tar lite foton och gör desigen. Ni vill antagligen inte läsa om när jag sover och inte gör något. Men jag gör ett inlägg i kväll så kolla bloggen då!!

Sjuk ;(

God morgon!
Vakna precis och är fortfarande sjuk. Kommer antagligen vara det ett tag till. Jag skall käka lite frukost sen blire ett BigBrother avsnitt. Iallafall dagens sjuk outfit ⬇

Sjuk;(

Hej har varit sjuk hela dagen så har inte orkat blogga. Sen har jag sovit till och från och det hade ju inte varit så roligt att läsa om. Det är sjukt varmt ut 20 grader så har ingen lust att vara sjuk idag;(

Läxor

Hej sluta skola precis så är på väg hem. Skall äta lite sen fundera jag på gå å lägga mig i solen och göra lite läxor. Träning lite senare ikväll, kommer bli super i med att jag har inte tränat nått på hela helgen ✌

Back to normal

God morgon!
Super ledsen för all dålig uppdatering, men jag har försökt och skriva massa inlägg men dom har inte publicerats. Iallafall Härryda vann Malmö cup, "stolt syster". Kom hem runt 11 igår så jag är svin trött i och med att vi har gått upp 7 varje morgon.
Vädret är super lite kallt men skall inte klaga💋

Malmö om några timmar

Äntligen på väg till Malmö. Kommer bli så skönt att komma bort ett tag. Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid. Iallafall kommer nästan alla inlägg handla om hockey i helgen. Slänger in lite inlägg sen.

 

 

Packa

Skall snart lägga mig. Skället till att jag inte har bloggat är att jag snart har packat klart det har tagit mig 5 timmar. Mitt rum är helt upp å nervänt. God natt

Malmö 1 dag kvar !

God morgon vakna precis är ganska pig. Skall ta en snabb dusch, ta på mig och slänga i mig lite käk sen sticker jag till skolan. Bara idag kvar sen åker jag till malmö imorgon men kommer hem på Lördags kvällen igen.

To the CITY

Hej sitter på bussen och är på väg in till stan. Skall till Valhallabadet och göra lite uppgifter sen skall vi kolla på Kopparbergs VS Arsenal. Vi får se hur det går hoppas Kopparberg vinner!!

Dagensplanering!

Hej ledsen att jag inte blogga i går. Men kunde inte pga att dator eller mobilen inte funkar. Men aja idag slutar jag skolan 3 sen hem och pluggar lite sen tar jag bussen in klockan 5 och kollar på Göteborg mot Arsenal. Bloggar mer sedan när jag kommer hem. 💋

I want!

Jag vill så gärna göra dip dye det är så jävla snyggt. Men jag har ju slingor nu så det kommer inte hända på ett bra tag!!!

Bigbrother

Sista inlägget för idag!
Ligger i soffan och laddar ingör att bigbroters veckofinal skall börja. Vem åker idag? Sipan, Hanna.J, Marcelo eller Kija... Jag hoppas att Sipan åker så sjukt trött på honom, Vem tror ni kommer åka ut idag? God natt puss

Svar på tal!

Vem är fotografen till alla dina bilder? Riktigt najsa!
Hehe vad kul att du gillar bilderna. Det är min kompis Angelica, hon vill gärna ta bilder och jag tycker hon är duktig så hon fotograferar nästan alla mina bilder.

Vem hejar du på i BigBrother?
Oj ehh... det variera väldigt mycket men just nu hejar jag på Camilla, Amandus, Annika och Lars.

Vilken frisör klipper du dig hos? Bara älskar ditt hår.
Tack vad glad jag blir! Jag klipper mig på salong glans i olskroken.

Vart kommer dom kläderna ifrån?
Blus är från BadRomance, vaxade byxor från gina tricot och
prime boots från raglady.



Vilka är dina favorit butiker?
Mina favorit butiker är nog H&M och fiorucci.

Bor du i Göteborg?
Jag bor en liten bit utaför Göteborg, men väldigt nära.

Vart köpte du stjärn nitarna, som du nitade dina byxor med?
Jag köpte mina nitar på panduro, men jag tror även att man kan köpa dom på Shock.

Förlåt mig

Hej!
Varken min data eller mobil har funkat idag så har inte kunnat blogg eller svara på era frågor. Förhoppnings vis funkar datan senare i kväll er i morgon. Aja kom precis innan för dörren har varit och tränat dans. Jag måste verkligen träna hemma nu jätte mycket i och med att det är dans uppvisning om två veckor och jag kan inte vara med nästa vecka för då åker jag till Malmö!!

Taken

Hej!
Är lite små trött, sitter och myser med Johanna och Anke framför Taken. Den är så jävla bra men lite läskig. Klart värd att se spännande som fan. Jag skrev ju förut att jag skulle svara på frågor senare. Det har kommit in lite frågor men jag har haft fullt upp hela kvällen så svaren kommer in i morgon.
God Natt 💤💤

Stjärnor

Nittade mina byxor 👇

Fråger

Hej hej!
Tänkte börjar med frågestuder här på bloggen så fråga på. Kommer ett inlägg lite senare då jag svarar på frågorna💋

Anke

God morgon Sverige! Jag har precis käkat frukost, sov hos Anke inatt. Vi kom hem runt 1-2 inatt känner mig helt exhausted så det blir att ta det lugnt idag. Johanna kommer om ett tag kommer om ett tag får se vad vi hittar på då. Jag bjösar på en fin bild då länge😘

Taco Time!

Tjenixen står och lagar mat med Anke och Cornelia. Blir taco ikväll gött gött. Sen blir det att spela stöt spelet 💋

Jeyyy

Settimane è finito!
Skol veckan är klar! SKit skönt hade prov i franska i dag, gick ganska bra faktist(Y). Sitter just nu och käkar mellanmål hos Cornelia. Får se vad som hände i kväll, inte så mycket tror jag.

Outfit

God morgon!
Vakna för en stund sen, och gjort i ordning mig sen dess. Gick jätte sent till skolan men fick skjuts av Johan nästan hela vägen.

Bring me summer PLEASE

ÅHH!! Så nice väder ut idag. Skolan var väll helt okej hade hellre suttit hemma och chillat i en solstol. Skall träna senare i kväll klockan 8 till halv tio ganska segt men gött, Nu skall jag och Anke gå ut och sola lite :D

Frölunda

Hej!!
Sitter i soffan och har lite tisdags mys framför Frölund. Jag hoppas verkligen att Frölunda vinner mot Brynäs, för det har ju gott då bra för dom hela säsongen. KOM IGEN NU FRÖLUNDA! God natt 💋

Mot frisören

Hej!!
Sluta skolan för en stund sen och är nu på väg in till stan med min bror som skall klippa sig. Förhoppningsvis går det ganska fort så jag kan fortsätta med min praorapport! Bloggar mer sedan!!

Orkar inte

Hej blir inte något mer inlägg idag har inte hänt något skall på fotbollstränign om en timma mer händer inte. Idag var typ den första riktiga skoldagen på en månad. Men kolla bloggen i morgon när jag är på humör på att skriva!! 

trött

God kväll!
Just nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag skall skriva i min praorapport. Är helt slut efter dans passet idag mina ben är som spaghetti, så jag skulle helst bara vilja somna.
Idag har jag städat mitt rum hela dagen och blev precis klar.
Som ni ser är bloggen inte i ordnign gjord men hoppningsvis så kommer hedern och designen bli fixad i veckan, och då skall jag försöka lägga in 3 till 4 inlägg per dag. GOD NATT!

God Morgon!!

God Morgon!!!
Idag skall jag iallafall börja med att städa rummet och få lite vår feeling. Det är grymt fint väder ut idag så jag kommer nog spendera resten av dagen ute i solen coh skriva min praorapport. Kommer bloggar lite sedan men nu skall jag käka frukost.

Before & After Lady Gaga

Loreen

Tjao!!
Idag har jag varit inne mönlycke och shoppat lite med mamma, blev lite blommor och sånt. Kom hem runt 3 sen bakade jag resten av dagen. Jag har precis käkat och kollat klart på melodifestivalen. Loreen var klart bäst men nästan alla bidrag var väldigt bra. Mer har inte hänt men skall örsöka bli bättre och slänga in 4 iallafall 3 inlägg per dag, men vi får se hur det går ;S

Bigbrother

Shoo!!
Just nu sitter jag uppe och väntar på att bigbrother skall ladda upp dagens avsnitt. Så jag tänkte kan väll lika väll blogga lite under tiden, här är min dag iallafall... efter ikt dagen gick jag hem till Cornelia med några har varit där hela dagen och i stort sätt hela kvällen. Vi gjorde inte så mycket spela lite å så, sen stack jag hem och käka och hade mys med familjen. Jag har inte gjort så mycket men men... Nu måste jag sluta skall kolla på bigbrother om 5 min!

1

Välkomen till min BLOGG!!!

Jag är en 14 årig energisk tjej
från göteborg. Jag älskar att resa,
shoppa och sporta. Jag kommer
skriva om mitt liv helt enkelt.
RSS 2.0